Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

Drabbas du av lite lätt panik bara du tänker på julen som närmar sig? Lugn du är inte ensam . Vi är många som längtar bort lite extra över jul och i år är resorna faktiskt billigare än på länge. Här får du fem tips på alternativa ställen att fira jul på.

gran-canaria

En gammal nykomling

Gran Canaria har genomgått en liten ansiktslyftning de senaste åren. Även om det såklart finns stora hotellkomplex hittar man också trendiga barer och chic shopping. Inte minst Las Palmas bjuder på en fantastisk blandning av skön semesterort och storstadspuls.
Se resor till Gran Canaria

cozumel

Välkommen till paradiset

På Cozumel – Mexikos största ö – kan du njuta av kritvita stränder och en färgsprakande undervattensvärld. Lägg till fantastiskt god mat och en medeltemperatur på 29 grader i januari och du kan känna doften av paradiset
Se resor till Cozumel

val-thorens

Skidmys på hög nivå

Den lilla skidorten Val Thorens är Frankrikes högst belägna. Här är det nära till allt och oavsett var du bor har du glidavstånd till liften.
Se skidresor till Val Thorens och resten av Alperna

warszawa

Dansa natten lång i Europas nya partyhuvudstad

Ett lite oväntat men up and coming resmål i Europa är Warszawa. Här finns barer och klubbar för alla smaker och inte nog med att du kan vara ute hela natten, det är billigt också.
Se resor till Warszawa

Kuba

Byt ringdans och julgröt mot salsa och cigarr

Karibiens charmigaste resmål är Kuba som bjuder på en skön blandning av stränder och fantastiskt klimat och Havannas säregna storstadspuls.
Se resor till Havanna

 

footer logo
Skapad med till dig