Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   3 min. läsning

Strandnära hotell i all ära, ibland vill man bara ligga och slappa vid poolen. Och helst en snygg sådan. Här har vi hittat några sjukt coola hotell med riktigt snygga pooler.

Bill&coo

1. Bill & Coo – Mykonos

Vad kan man säga? Bill & Coo är ett femstjärnigt hotell som ingår i ”Small Luxury Hotels of the world”. Beläget på stekheta Mykonos, med infinitypool som har en fantastisk utsikt över bukten. Vissa sviter har till och med privat bubbelpool på terrassen.

trump-soho

2. Trump Soho – New York

När man tänker New York tänker man kanske inte poolview. På sjunde våningen på supercoola Trump Soho kan dock den som åker till New York på sommaren ligga och plaska med utsikt över Manhattan. Inte helt fel om man tänker efter.

raleigh

3. The Raleigh Hotel – Miami Beach

Med sin art deco form är poolen på the Raleigh Hotel kanske den snyggaste vi skådat. Här kan man se sig själv ligga på en solstol, sippandes en dry martini på bästa Mad Men-manér. Underbar pool och underbart hotell.

Maldiverna

4. Anantara Veli – Maldiverna

Varför man skulle vilja bada i poolen när man har fantastiskt turkosblått vatten och kritvita stränder precis utanför dörren är lite av en gåta men det spelar ingen roll, poolen på Anantara Veli har en helt makalös utsikt. För den som är ute efter ett lyxigt hotell för bröllopsresan är Anantara Veli helt klart ett guldkorn.

ubud

5. Black Penny Villas Ubud – Bali

Black Penny Villas på Bali kan du flyta runt i din egen privata pool och titta ner på djungeln nedanför. Kanske ingenting för höjdrädda men utsikten är hänförande. Är det lugn och tropisk grönska du är ute efter har du hittat rätt här.

emirates

6.  Emirates Palace Hotel – Abu Dhabi

Emirates Palace hotel är precis som det låter ett riktigt palats. Och som sådant ståtar man inte bara med en egen privat sandstrand utan även två enorma pooler och ett vattenrutschkane-område. Överdådigt är bara förnamnet.

footer logo
Skapad med till dig