Dubbel seger för vinnaren av Win My Trip

Vinnaren av Win My Trip är Lisbeth!

“Min lilla dotter har ett stort hjärta”, skrev Lisbeth Kiran från Karlshamn när hon motiverade varför just hon och hennes dotter skulle vinna tillbaka resan till Paris. En resa som betytt mycket för henne och resten av familjen. Vi på Travellink föll för hennes berättelse och utsåg henne till vinnare av Win My Trip.
Förra året tävlade Lisbeths dotter Julia i världsmästerskapen i eSport, Electronic Sports World Cup, i Paris. Hon ville att hennes familj skulle få uppleva tävlingarna på nära håll och samtidigt se den franska huvudstaden. Eftersom de inte hade råd att resa, valde Julia själv att betala för samtliga fem familjemedlemmar.

Jag följer Julias tävlande och ville väldigt gärna vara på plats för att stötta och heja på hennes lag. Det blev en fantastisk upplevelse för oss alla i Paris, berättar Lisbeth Kiran.

Tävlingarna hölls på en stor mässa för spel och elektronik där familjen följde Julias framfart i tävlingen. Julias deltagande visade sig vara mycket framgångsrikt. När mästerskapen avslutades var hennes lag världsmästare i kategorin cs-go.

Utöver tävlingarna passade familjen på att upptäcka Paris tillsammans. Minnen som de ser tillbaka på med glädje.

Det är vinst – igen. Hur känns det att vara vinnare av Win My Trip?

Helt fantastiskt, jag ryser i hela kroppen. Jag har nog aldrig vunnit något i hela mitt liv. Jag är chockad!

Stort grattis från oss alla på Travellink!

Än en gång – tack så hemskt mycket! Det här är något som jag inte trodde skulle hända. Jag och Julia kommer att hitta på något roligt för vinsten. Kanske en långweekend till Barcelona?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *