Erja blev månadens Win My Trip-vinnare!

Vinnaren av Win My Trip är Erja!

Månadens lyckliga Win My Trip vinnare är Erja. Hennes dröm är att ge sina tre barn en fantastisk semester, den första för hela familjen. Vi på Travellink tycker att alla förtjänar att upptäcka världen, därför valde vi att ge Erja möjligheten att uppfylla hennes dröm. För både henne – och hennes familj!

När vi kontaktade Erja, befann hon sig i mataffären för att handla middag till sin familj men hon ville gärna berätta mer om sin resa hon anmält till tävlingen. Erja berättar att hon och hennes man åkte till Prag för att fira hennes 40 års dag. Staden var lika obeskrivligt vacker som de hade förväntat och hon önskade att hennes barn fick vara med och uppleva en lika fantastisk resa.

Barnen som är 4, 8 och 11 år gamla, har aldrig fått uppleva den magiska känslan av att sova i krispiga hotell lakan eller fått avnjuta en makalös hotellfrukost. Erjas förhoppning är att alla barnen kommer att bli euforiska när hon får dela med sig denna underbara upplevelse för hela familjen…

När Erja fick veta att hon vunnit tävlingen brast hon i tårar och trodde att det hela var ett skämt. Vem vinner egentligen tävlingar? När hon såg Win My trip tävlingen på Travellink.se anade hon inte att en stark motivering till varför just hon ska vara våran vinnare är allt som krävs för att röra våra hjärtan.

Alla som har rest med Travellink kan vara med och tävla för en chans att bli utsedd till vår nästa Win My Trip Vinnare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *