Första Win My Trip-vinnaren är utsedd

Vinnaren av Win My Trip är Therese!

Thérése är vinnaren i vår första Win My Trip-tävling. Hon och hennes mamma reste till Wien i maj, något de sett fram emot länge. De hade en fullspäckad helg framför sig med besök på den Spanska ridskolan, en sightseeing-tur med buss runt staden och mycket mer. Men väl där var olyckan snart framme.
Théréses mamma föll handlöst på ett övergångsställe och bröt handleden. Drömresan förbyttes i sjukhus, ambulans och gips.

Det blev känslosamt för alla (ja, vi erkänner att det snyftades lite på kontoret efteråt) när vi ringde upp henne för att berätta de goda nyheterna – att de skulle få en ny chans att göra allt de hoppats på.

 

Hej Thérése! Hur kom du i kontakt med Win My Trip?

-Jag var inne på er sida och skulle boka en ny resa och då såg jag att man kunde vinna tillbaka sin resa om man skrev en bra motivering.

 

Kan du berätta lite mer om resan som ni var på?

– För några år sen flyttade mamma och pappa upp till Norrland, så vi träffas inte sådär jättemycket. Därför tänkte vi att vi skulle åka iväg en helg tillsammans, bara hon och jag. Vi började diskutera om vart vi skulle åka, och då kom det upp att hon jättegärna skulle vilja åka till Wien. Hon hade alltid drömt om att få åka till Spanska ridskolan, ända sedan hon var liten.

– Jag började kolla runt på Travellinks hemsida, för jag har bokat med er tidigare, om vad ni hade för weekendresor dit och fick tag på ett jättefint hotell. Sen gick jag in och kollade på Get your guide för att se om man kunde förboka Spanska ridskolan. Jag bokade både det och även en sån där Hop-on Hop-off buss.

– Allt var fixat, vi hade planerat hela helgen och såg fram emot den jättemycket!

 

Men sen hände något?

– Ja… Vi åkte tidigt torsdag morgon och kom ner till Wien vid nio. Vi checkade in och det var fint väder så sen vid tolv gick vi ut på stan för att äta lunch.
Mamma går strax bakom mig och plötsligt ser jag henne bara ramla ihop. Hon hade trampat snett på trottoarkanten. Det kommer dit massor med folk för att hjälpa och då visar det sig att hon har brutit handleden. Glasögonen hade gått sönder också och hon var uppskrapad – det var en sådan simpel grej som ändå blev så stor.

– Det blev ambulans därifrån till ett sjukhus som låg på andra sidan staden och gips och återbesök och allt. Dessutom fick vi veta att vi inte skulle kunna flyga hem direkt heller. För har man en fraktur, eller gips så kan det bli komplikationer på flyget med lufttrycket.

– Det blev så tokigt. Sedan dess så har hon dessutom inte blivit bra i sin arm. För henne har det varit jättejobbigt. Så när jag såg Win My Trip så vart jag såhär, näe, är det någon som förtjänar den där resan så är det min mamma!

 

Vad tror du att hon kommer säga nu då, när ni har vunnit tillbaka er resa?

– Nej men gud! Är det sant?! Nej men, är det sant?!

 

Ja, du är vår vinnare! Grattis!

– Va?! Nej men gud! Är det sant?! Skämtar du med mig? Men gud vad roligt! Nej men gud, jag blir så glad, jag blir så glad! Tack snälla snälla snälla, åh gud vad roligt! Är det sant? Skämtar ni inte med mig?

 

Vi skämtar absolut inte och vi är otroligt glada att, än en gång, få gratulera dig Thérése! Vi hoppas att detta andra försök blir allt du och din mamma drömt om. :)

Varma hälsningar från alla oss på Travellink!

Travellink med Win My Trip-vinnaren Therese

Presentkort och blommor för Win My Trip

Happy Therese

 

PS. Vet du någon annan som rest med oss det senaste året och borde delta i Win My Trip? Tipsa dem! Vi drar en ny vinnare varje månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *