Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

När man tänker på England tror jag de flesta tänker direkt på London, ett klassiskt resmål året om som kan erbjuda de mesta. Men man uppmärksammar sällan andra fina delar av landet, det finns så mycket fler fina platser att upptäcka. Det är ju snart sommar och alla galna turister flockar sig ner till London för weekendresor på semestern. Varför inte testa något nytt ställe? Jag tänkte därför passa på att belysa en annan del av England. Personligen tycker jag att det är kul att upptäcka nya platser, se mig omkring och byta miljö för att få ett nytt perspektiv på saker och ting.

Välkommen till Brighton! 

brighton

Brighton

Om vi ska utgå från London igen, så ligger Brighton ca en timme utanför London, en skön mindre stad som ligger belägen precis intill havet. Perfekt resmål nu när sommaren är på ingång, staden har nämligen en strand där man bara kan njuta av sin lediga tid. Brighton en väldigt hipp och avslappnad stad där det ständigt är något på gång. Det som Brighton är mest känt för är piren, Brighton Pier, där det finns diverse restauranger, pubar och nöjesattraktioner! Vacker utsikt och massvis av turistattraktioner på ett och samma ställe. Vad kan bli bättre än det på semestern? Staden har mycket att erbjuda och det är en väldigt mysig stad med sina ca 300 000 invånare.

Oavsett vad du är ute efter, hittar du det i hjärtat av Brighton. Stort utbud av restauranger, pubar och shopping! Vill du testa nattlivet är de bland det bästa på sydkusten, avslappnad miljö och trevliga lokalbor.  Om du är ute efter en ny garderob, har staden mycket bra shopping att erbjuda. Det finns allt från lyxig shopping till vintage shopping, för den som vill! North Laine, The Lanes och Rottingdean är några av ’’the hot-spots’’ för shopping och här erbjuds ett stort utbud av de mesta.

Blev du sugen på att upptäcka Brighton nu? Hotellen hittar du här!

 

footer logo
Skapad med till dig