Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   3 min. läsning

Nu när semestern börjar närma sig, kan en avkopplande helg vara nödvändigt. Varför inte passa på att kombinera semestern med ett vackert SPA hotell? Vi listar våra vackraste spahotell runt om i Europa. Så luta dig tillbaka med en kopp kaffe och låt dig bli inspirerad av vackra miljöer och resmål.

Spanien – Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

Älskar du Ibiza och värmen? Då ska du checka in på detta hotell som både har en magnifik utsikt och ett avkopplande spa. Med sina 1500 m² avkopplande miljöer, fitnesscenter, som bland annat erbjuder pilates och yoga samt flera olika pooler bör man kunna njuta till max! På taket hittar du även en takterrass med panoramautsikt över ön Formentera. Hotellet hittar du här.

Ibiza Lifestyle & Spa

 

Skottland – Norton House Hotel & Spa

När man tänker på Skottland, tänker man oftast på rutiga mönster och mörka träslag. Precis den känslan får man på Norton House beläget i Skottlands huvudstad Edinburgh. En mysig herrgård med vackra inslag av gammal arkitektur och inredning. Gillar man avkoppling i en historisk miljö, passar detta perfekt för dig! Hotellet hittar du här.

Norton House Hotel & Spa

Rom – Parco Dei Principi Grand Hotel & Spa

Om du gillar pasta och spa, är detta definitivt ett ställe du ska åka till! Elegant och avkopplande miljö, med stjärnhimmel ovanför poolen. Så du kan drömma och titta på stjärnorna medans du relaxar. Kristallkronor, gamla målningar och öppna spisar är något som genomsyrar hela hotellet. Dröm dig bort till romarriket i vackra Rom! Hotellet hittar du här.

Parco Dei Principi Grand Hotel & Spa

Venedig / Bauer Palladio Hotel & Spa

Detta otroliga hotell med spa erbjuder en fantastisk utsikt över lagunen och Markusplatsen i Venedig. Ett väldigt högklassigt och lyxigt hotell som även har en vacker trädgård där man kan koppla av och njuta av naturen. Om du känner att du är redo och avkopplad nog, går det gratisbussar till Markusplatsen, ett måste på resan. La dolce vita! Hotellet hittar du här.

Bauer Palladio Hotel & Spa

Paris – Relais Spa Chessy

Beläget i Paris hittar ni Relais Spa Chessy, ett modernt spahotell för er som också är ute efter lite storstadspuls! När ni är klara med shoppingen kan ni ta en dag att bara koppla av och ta hand om er själva. Äta gott, dricka vin och bara relaxa i kärlekens huvudstad Paris. Hotellet hittar du här.

Relais Spa Chessy

 

footer logo
Skapad med till dig