Vinnarna i bloggtävlingen utsedda!

Under oktober hade Travellink och Svenska Resebloggar en bloggtävling tillsammans. Flera deltagare skickade in sina reseupplevelser och reseguider till oss och vi vill tacka alla för de fina bidragen. Nu är vinnarna utsedda och vi gratulerar dem särskilt!

1:a pris går till:

Camilla Gunnarsson som med sin ”En slags reseberättelse” http://aktivadagar.com/2014/october/en-slags-reseberattelse.html beskriver sin resa genom livet och hur resandet förändras genom livets olika skeden.

reseberättelse

2:a – 5:e pris går till:

Sofia Zetterqvist som i ”En weekend till drömmarnas stad – Borgå” http://fantasiresor.se/2014/10/03/en-weekend-till-drommarnas-stad-borga/ beskriver en kanske lite okänd pärla på perfekt weekendavstånd från oss.

Annika Myhre som genom sin ”Bryce Canyon – The Kingdom of Hoodoos” http://www.resfredag.se/2014/10/bryce-canyon-kingdom-of-hoodoos.html tar oss med på ett äventyr bland rödaktiga kalkstensformationer och klarblå himmel i Bryce Canyon. Hon låter oss även ta del av en hel del vackra bilder därifrån.

Lisa som i ”Reseinspo: Min kortguide till en långweekend i Singapore” http://livetfrandenljusasidan.se/2014/10/02/reseinspo-min-kortguide-till-en-langweekend-i-singapore/ visar att Singapore är ett perfekt resemål även för en lång-weekend. Att resan dessutom går att anpassa för alla typer av plånböcker gör det hela ännu mer intressant.

Angela Hay som i ”En guide till Skottlands bästa slott” http://www.scottishmoments.com/blogg/en-guide-till-skottlands-basta-slott-a-guide-to-scotlands-best-castles#.VE9obiKG_r4 guidar oss till hennes 5 skottska favoritslott. Hon tar oss med till alltifrån förlagan till Walt Disneys sagoslott till det pampiga, mycket välbesökta slottet i Edinburgh.

1 comment

  1. Pingback: Jag är pristagare i Travellinks bloggtävling – Bästa reseguide/upplevelse | Livet från den ljusa sidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *