Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

Berlin har länge legat på topplistan över favoritresmål i Europa. Och varför inte, Berlin är trendigt, kulturellt och dessutom nära vilket gör det rätt billigt att resa dit. För dig som är sugen på en Berlinweekend har vi nu listat tre av de bästa vintage och second-hand butikerna i staden. 

Garments

garments

Garments är en chic butik på Linienstrasse. Fantastiskt organiserad med kläder ordnade efter både färg och stil. Det finns också en särskild avdelning för festklänningar där man kan hitta allt från riktiga budgetfynd till rena kreditkortsdödare.

Adress: Linienstrasse 204-205
Öppettider: mån – lör 12 – 19

Trash Schick

trash-schick

Trash Schick är en punkig, öststatsluktande second hand butik i den gamla arbetarstadsdelen Freidrichstrain som idag är en del av det alternativa, kulturella Berlin. Här blandas billigt skräp med designerfynd. Väl värd ett besök!

Adress: Wühlischstraße 31
Öppettider: mån – lör 12-20

Pauls Boutique

paulsboutique

Är det streetcreddig second hand du är ute efter ska du göra ett stopp på Pauls Boutique. Här hittar du ett närmast outtömligt lager av sneakers, t-shirts och jeans som får medelhipstern att tömma plånboken snabbare än hen hinner säga pale ale.

Adress: Oderberger Strasse 47
Öppettider: mån – lör 12-20

Sugen på en resa till Berlin? Här kan du söka flyg och hotell

footer logo
Skapad med till dig