Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   3 min. läsning

Namn: Christine Ericson
Ålder: 32 år
Blogg: www.29grader.se
Gör: Frilansar som TV-redigerare
Bor: Stockholm

Strand-bröllop-Thailand_Chrisine-&-Björn_

Berätta lite om ditt reseintresse. Hur ofta reser du och vad är det som driver dig?

– Jag är nog en ”reseholic”. Älskar att resa, upptäcka nya platser, leta efter bra vågor, vara ute på äventyr, möta kulturer, gå på vackra stränder, imponeras av stora städer, testa nya smaker osv osv. Jag och min man har en passion för längre resor och som mål att varje år spendera minst ett par månader utomlands, oftast i något varmt land.

En gång blev det till och med ett helt år på Bali i Indonesien, vilket var helt fantastiskt. Jag tycker själva resandet är underbart med alla intryck som passerar ens väg och min nyfikenhet driver mig alltid framåt. Det är något visst med att utforska nya platser men också lika härligt att ibland återvända till ställen där delar av ens hjärta hittat extra fäste. Sen att kameran är mig en ständig följeslagare gör allting extra roligt. Genom den får jag möjlighet att visa vad min näsa pekar mot och förhoppningsvis sprida min reseenergi vidare.

Red-Eyed-Tree-Frog_Costa-Rica_IMG_9081

Favoritresmål: 

– Bali och Costa Rica är mina två favoritdestination. Bali för att jag förälskat mig i kulturen och charmen som hela ön har. Costa Rica för att det är så oerhört vacker och fullt av glädje. Sen har båda dessa ställen en gemensam sak som betyder mycket för mig och det är surfet. Bra vågor som aldrig tycks ta slut och vackra solnedgångar man aldrig vill sluta titta på.

Llanos-de-cortez-waterfall_4_Costa-Rica_IMG_8587

Resa jag inte vill göra om:

– Har faktiskt ingen resa jag inte vill göra om, för även den ”sämsta” resan var givande och berikande på sitt sätt.

Ubud-Hanging-Gardens_Bali_IMG_1992

Dela med dig av ditt bästa restips:

– Glöm inte att märka ditt bagage med en ordentlig bagtag. Det hände mig en gång att både flygbolagets klisterlapp och den extra lilla sköra bordtagen i papper som jag skrev på flygplatsen försvann. Och att sen hitta en helt omärkt väska och få den till rätt resmål är nästintill omöjligt. Så vill man vara säker på att det inte ska hända, köp en ordentlig bordtag och det kan även vara bra att lägga en lapp i väskan där både namn, adress och telefon finns uppskrivet. Man kan aldrig vara för noga ibland.

Holy-Man_Mr-Ketut-Liyer_Ubud_Bali_IMG_1260Samtliga bilder tillhör Christine Ericson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig