Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   3 min. läsning

Sol, strand och party. Inget höjer semesterstämningen så mycket som en riktigt sjysst beach club. Här listar vi några av årets hetaste klubbar på stränder runt om i Europa.

Puro Beach – Palma (Spanien)

purobeach-Palma

foto: Purobeach Palma
http://www.purobeach.com

Puro beach i Palma är kanske den trendigaste stranden i Europa just nu och här hittar du också baren med samma namn. På detta ikoniska ställe kan du förutom att hänga vid poolen  även njuta av SPA-behandlingar, yoga och meditation till frukosten. Kvällstid är det middag och sedan party in på småtimmarna. Bor gör du såklart på fyrstjärniga Puro Hotel så att du aldrig behöver missa någonting.

Så hittar du hit: Till Palma flyger du direkt med flera olika flygbolag. Flygresan tar ca 3 timmar och 45 minuter om du reser från Stockholm.

Ushuaïa beach club – Ibiza (Spanien)

usuhaia

foto: Ushuaia Beach hotel

Är det den ultimata klubbupplevelsen du är ute efter levererar Ibiza såklart även på den fronten. Denna medelhavets partymedelpunkt är känd för sina överdådiga klubbar och här hittar du alltid de hetaste DJ:arna.  Mitt emot den kända nattklubben Space hittar du Ushuaia som bjuder på fantastiskt poolhäng på dagarna och gästDJs på kvällarna. Har du en ordentlig reskassa bor du på Ushuaia Beach hotel (då har du också gratis inträde till alla event).

Så hittar du hit: Ibiza har en egen flygplats så hit kan du flyga med flera olika flygbolag.

Carpe Diem club – Hvar (Kroatien)

carpe-diem-hvar

http://www.carpe-diem-beach.com/

Hula Hula beach bar – Hvar (Kroatien)

hula-hvar

Foto: Hula hula Hvar
http://www.hulahulahvar.com/

Soft loungemusik och drinkar på dagen förvandlas till dansa-hela-natten-party när solen gått ner. Hula Hula bar på den Kroatiska ön Hvar är beach party när det är som bäst, och solnedgångarna är inget annat än fantastiska.

Så hittar du hit: ta flyget till Split och någon av färjorna från Splits hamn till Hvar. Du kan också hyra segelbåt med skeppare och cruisa runt i den överdrivet vackra dalmatiska skärgården där du hittar Hvar och en massa andra fina öar.

Tropicana Beach bar – Mykonos (Grekland)

tropicana

foto: Tropicana Mykonos
http://www.tropicanamykonos.com/

På Mykonos, den bästa grekiska partyön, finns det gott om klubbar men en av de mest kända är Tropicana Beach Bar vid Paradise Beach. Tropicana är en hotellbar så för dig som vill ha nära till både stranden och festen är det bara att boka ett rum på hotellet.

Så hittar du hit: Ta flyget till Mykonos eller flyg till Aten och ta färjan till Mykonos.

Theros Wave bar – Santorini (Grekland)

gallery-theros12

foto: Theros Wave bar
http://www.theroswavebar.gr/

Theros Wave bar är inget annat än en fantastisk bar. Uthuggen direkt ur vulkansten och belägen mitt på stranden är den kanske den bästa platsen att smutta på champagne och uppleva den grekiska solnedgången. Theros Wave är också vida känt för sina full moon parties och man kan också hyra baren för privata ändamål. En bröllopsfest kanske?

Så hittar du hit: Santorini har sin egen flygplats så enklaste vägen är att ta flyget. Du kan också flyga till Aten och ta färjan från Pireus till Santorini.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig