Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink

Har du en reseberättelse, ett äventyr eller en reseguide till något spännande resmål som du bara måste dela med dig av?
Då ska du vara med i vår stora resebloggtävling och tävla om presentkort och fina fotoböcker. Tävlingen är enkel, en jury bestående av representanter från Travellink och Svenskaresebloggar väljer ut de bästa reseberättelserna som vinner fina priser.  Alla bidrag kommer att visas upp här på Travelblog.

reseguide

Så här gör du

  1. Skriv en reseberättelse i din egen blogg och länka till Travellink.se
  2. Fyll i formuläret och posta länken till ditt blogginlägg
  3. Gilla Travellink och Svenska resebloggar på Facebook

Den 31 oktober meddelar vi vinnarna!

Priser

1. Första pris är ett resepresentkort värt 3000 kr att använda på Travellink.se
2 – 5. Andra till femte pris är presentkort på en egen fotobok hos Blurb

Tävlingen är ett samarbete mellan Travellink och Svenska resebloggar

Alla bidrag

kanada_51af56e0e087c326675d112dGuiden för dig som vill säsongsarbeta i Kanada

Emelaia.blogg.se

Under de senaste sex åren har jag rest runt lite överallt i världen vilket har varit helt underbart men inte alltid så lätt. För att arbeta i ett annat land krävs det tålamod och man måste våga vara frammåt. Det är många frågetecken innan allt hamnar på plats inför en resa, därför har jag nu knåpat ihop ytterligare en guide för hur man enklast hanterar sin resa till Kanada. 

singaporeMin kortguide till en långweekend i Singapore

livetfrandenljusasidan.se

Året är 2014, och världen ligger för våra fötter. Många destinationer som tidigare var vigda till långa resor kan med lite envishet nås genom billiga flygbiljetter och möjligheterna öppnar sig. Singapore till exempel är inte längre bara en fantastisk hub till resten av Sydostasien och världen, utan kan utgöra en destination i sig själv under en så kort vistelese som en lång-weekend.

 

 

borgå

En weekend till drömmarnas stad – Borgå

fantasiresor.se

Borgå, eller Porvoo på finska, är en idyllisk småstad i Södra Finland, på perfekt weekendavstånd för den som vill fylla på livet med finsk redighet, lantlugn och ångande sauna.  

 

dag6 033

 Återblickar och minnen

allisiunderlandet.blogspot.se

Tänkte avsluta veckan med en liten bildsvit från mitt älskade Santiago d C och vår resa dit för ett par veckor sen. Härligt var det att sitta ute långt in på natten – Santiago är full av nya studenter så här års, blandat med de som bor här och vet att ta vara på de goa sensommarkvällarna!

 slott

En guide till Skottlands bästa slott

scottishmoments.com

Skottland förknippas ofta med slott. Och inte att undra på då det finns ett överskott av slott och herresäten i detta lilla land. En resa hit skulle inte vara helt komplett utan minst ett besök på något av dem. Därför har jag satt i hop en snabbguide till 5 av de, enligt mig, bästa slotten att besöka. 

hoodoos
Bryce Canyon – Kingdom of Hoodoos

resfredag.se

Människors byggnadsverk i all ära, men inget slår de mäktiga skådespel som skapats av naturen själv. När vi under vår roadtrip i USA äntligen får möta de märkliga formationerna vid Bryce Canyon kan jag inte känna annat än eufori.

tempel

 Yogyakarta and the two temple hunters

shinimichi.com

You won’t believe how many people from couch surfing replied my open couch request. Not only people from Yogyakarta, but also people from nearby cities invited me into their homes or offered to join me in my travels.

reseberättelseEn slags reseberättelse

aktivadagar.com

Tankarna går vidare till att olika perioder i mitt liv har inneburit olika typer av resande. Och att olika personligheter sannolikt reser på olika sätt.  Och att hur man reser, och om man reser, också beror på i vilken miljö och i vilket sammanhang man föds eller hamnar. 

 

footer logo
Skapad med till dig
CMP