Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min. läsning

Drabbas du av lite lätt panik bara du tänker på julen som närmar sig? Lugn du är inte ensam. Vi är många som längtar bort lite extra över jul. Här får du fem tips på alternativa ställen att fira jul på.

 

1. Las Palmas

gran-canaria
Gran Canaria har genomgått en liten ansiktslyftning de senaste åren. Även om det såklart finns stora hotellkomplex hittar man också trendiga barer och chic shopping. Inte minst Las Palmas bjuder på en fantastisk blandning av skön semesterort och storstadspuls.

Se resor till Gran Canaria.

 

2. Cozumel 

cozumel
På Cozumel – Mexikos största ö – kan du njuta av kritvita stränder och en färgsprakande undervattensvärld. Lägg till fantastiskt god mat och en medeltemperatur på 29 grader i januari och du kan känna doften av paradiset.

Se resor till Cozumel.

 

3. Val Thorens 

val-thorens
Detta är skidmys på hög nivå. Den lilla skidorten Val Thorens är Frankrikes högst belägna. Här är det nära till allt och oavsett var du bor har du glidavstånd till liften.

Se skidresor till Val Thorens och resten av Alperna.

 

4. Dansa natten lång i Europas nya partyhuvudstad

warszawa
Ett lite oväntat men up and coming resmål i Europa är Warszawa. Här finns barer och klubbar för alla smaker och inte nog med att du kan vara ute hela natten, det är billigt också.

Se resor till Warszawa.

 

5. Kuba 

Kuba
Byt ringdans och julgröt mot salsa och cigarr. Karibiens charmigaste resmål är Kuba som bjuder på en skön blandning av stränder och fantastiskt klimat och Havannas säregna storstadspuls.

Se resor till Havanna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP