Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

Palma; Mallorcas storstad som bjuder på både sol, bad, nattliv och nöjen. Bo centralt eller nära stranden? Vi har äntligen hittat Palmas mest fantastiska Boutique hotell för dig som vill maximera din upplevelse.

Brondo Architect Hotel

hotell palma boutiqe

Detta eleganta och lyxiga hotell ligger i centrala Palma i den charmiga Gamla Stan, med bara 4 minuters promenad från katedralen. Det arkitektritade hotellet kombinerar traditionell arkitektur med modern bohemisk design. Hotellet har en populär takterrass med solbäddar och en avsvalkande dusch!

 

Sant Francesc Hotel Singular

palma hotell

Det 5-stjärniga Sant Francesc Hotel Singular ligger i en 19tals herrgård i den vackra Plaza de Sant Francesc. Beläget i Gamla stan i Palma de Mallorca, är hotellet bara 300 meter från Palma Cathedral och 600 m från Palma Port. Den fantastiska takterassen erbjuder en rymlig pool och en rooftop bar med goda drinkar och tilltugg.

 

Convent de la Missio

konvent

Upplev detta moderna och eleganta hotell inrymt i det gamla klostret Convent de la Missio från 17-talet, med ett utmärkt läge i centrum av historiska Palma. De smala gatorna runt hotellet tar dig runt den vackra historiska gamla stan i Palma.

 

Gran Melia Victoria

palma hotell

Gran Meliá Victoria har ett perfekt läge i centrala Palma med utsikt över sin småbåtshamn som ligger 100 meter bort. På takterassen finns både inomhus- och utomhuspooler med fantastisk panorama. De flesta av rummen på Gran Meliá har utsikt över Palmabukten, på kvällstid kan du njuta av utsikten över marinan från takterassen med drinkar och cocktails från takbaren.

Detta Boutique hotell ligger i den trädkantade boulevarden Paseo del Borne Boulevard i Palma. Hotellet erbjuder rymliga rum med storslagen inredning och takterass med både pool och jacuzzi. Från hotellet har du nära till den majestätiska strandpromenaden som tar dig från hamnen i väst till småbåtshamnen i öst.

 

Nakar Hotel

nakar hotel

Detta moderna och eleganta hotell ligger i shoppingområdet i Jaime III Avenue. På takterassen får du en enastående utsikt över staden samtidigt som du kan ta dig ett svalkande dopp eller avnjuta en kall dricka.

 

På Nixe Palace kan du känna dig som en sann kunglighet i deras lyxigt inredda hotell. Hotellet är belägetprecis vid Caöa Major Beach och The Marivent Palace, här kan du avnjuta en fantastiskt middag på en av hotellets tre restauranger med endast havets brus i bakgrunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP