Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

På semestern kanske det inte alltid är resan som är målet men själva transporten kan bli roligare och enklare med våra bästa rese-hacks både på flyget och när du kommit fram.

 

Slut trasslat
Inte bara för solglasögon, har du ett extra fodral där hemma, använd det för hörlurar och andra ladd-sladdar du behöver ha med dig på flyget. Då slipper du tillbringa en kvart varje gång med att trassla ut dem!

 

Pass på!
Scanna in ditt pass och andra viktiga dokument som försäkringar och maila till dig själv. Om du skulle bli bestulen eller tappa ditt pass har du det ändå till hands.

 

Krympa kläderna
Hur får man plats med mest kläder i en kabinväska, rulla eller lägga i lager? Där går åsikterna isär och båda metoderna har sina fördelar men här kan du spana in en teknik som gör att du inte behöver sitta på väskan när du ska stänga den.

 

Offline men inte off course
Om du är i länder utan roaming eller om du bara vill spara på batteri, ladda ner en offline map i Google maps. Markera det område du vill spara och ladda ner, då kan du ha koll på var du är även utan wifi.  

 

Håll tätt
Har man nån gång fått schampo eller lotion över halva sin packning kommer man ihåg det. Vanlig plastfolie som du har i köket är din bästa vän när det kommer till att packa schampo, krämer och parfym. Klä flaskan i plast och skruva sen på korken, garanterat tätt!

 

Ett öga för produkterna
Vill du bara ta med dig lite hår- och hudvårdsprodukter är linsbehållare perfekt för ändamålet. De tar lite plats och håller tätt.

 

Vi älskar duschmössor!

Vem använder de där duschmössorna som ligger i hotellbadrummet undrar du? Smarta resenärer! Använd dem som skoskydd när du packar för hemresan så smutsar du inte ner kläderna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP