Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min. läsning

Är det dags att börja planera semestern? Perfekt! Spara värdefull tid i sommar med vår nya Travellink-app!

Boka flygresor, hotell och hyrbil med bara några få steg. Med det här praktiska resesällskapet kan du planera den perfekta semestern när som helst och var som helst.

travellink app

Ladda ner appen och njut av mer tid i solen

Om du inte har provat appen än kan du gå till App Store eller Google Play och ladda ned den till din iPhone, Android-enhet eller Apple Watch. Vi hittar de bästa priserna och de mest spännande destinationerna åt dig så att du kan fokusera på det roliga.
travellink app


Planera och håll ordning på din resa direkt från fickan

Sök efter flygresor och rutter, filtrera på enkelresor, hemresor eller resor med flera stopp och hitta närmaste flygplats via GPS. Vi har 85 050 000 verifierade recensioner av fler än 800 000 hotell och publicerar nya varje dag. Så du kan vara säker på att vi alltid hittar det perfekta stället för din resa.

Med oss får du de bästa priserna på flyg, hotell och hyrbil – och en app som är superenkel att använda. Nu kan du boka flygresor med bara några klick. Med funktionen Autofyll sparar du dessutom mycket tid när du planerar din resa.

Kort sagt, appen hjälper dig med alla dina reseförberedelser. Och som en liten bonus får du erbjudanden om mängder av rabatter i appen längs vägen.

Ladda ner Travellink-appen nu!

Ett svar på “Travellink-appen har landat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP