Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

Gör flygresan så bekväm som möjligt med hjälp av de här fem tipsen!

 

Gör flygresan så bekväm som möjligt

 

Hitta den bästa platsen!

Sträck ut benen med mer benutrymme utan extra kostnad! På webbplatsen seatguru.com kan du se en uppdaterad översikt över platserna för alla flyg. Undvik att boka en plats du inte gillar genom att läsa kommentarerna som är länkade till varje plats. Till exempel kanske ett säte inte kan lutas så mycket, platsen är inte en fönsterplats eller så har den ont om benutrymme. Gå in och titta efter!

 

Tänk praktiskt!

Att få lite sömn under en lång flygning är inte alltid det lättaste, eller hur? Men det finns några saker som kan underlätta. Det är helt ok att klä sig bekvämt på långa resor! Använd sovmask och öronproppar. Välj rätt plats – se ovan. Tänk på vad du äter och dricker – undvik koffein och socker!

 

Gör flygresan så bekväm som möjligt

 

Gör-det-själv

Skapa din egen filmduk för flygresan. Ibland kanske flygbolaget inte erbjuder någon underhållning under resan och du kan inte koncentrera dig på en bok. Sitter du då med nedböjt huvud och tittar på tv på din platta kommer du få ont i nacken. Så en smart människa kom på att man kan hänga en genomskinlig plastpåse på kroken som håller fast det uppfällbara bordet. Lägg telefonen i påsen så kan du titta på den bekvämt. Kom bara ihåg att ladda ned lite filmer och tv-program innan du åker hemifrån!

 

Packa lätt, packa rätt!

Ett bra tips för att få mer plats i handbagaget är att rulla ihop kläderna. Hur många gånger har man inte försökt packa lätt för en weekendresa och ändå stoppat ned alldeles för mycket kläder och inte fått plats med allt man tänkt. Vad ska man välja bort? Prova att rulla ihop kläderna i stället, det inte bara sparar plats utan förhindrar dessutom veck och skrynklor.

 

Gör flygresan så bekväm som möjligt

 

Tänk smart!

Slösa inte pengar på en ny flaska vatten. Alla vet, men glömmer bort att de är tvungna att kasta alla flaskor med flytande innehåll när de kommer till säkerhetskontrollen. Men du kan ta med dig en tom flaska, och fylla den när du kommit igenom kontrollen. Då sparar du in de vanligtvis ganska höga priser flygplatsbutikerna tar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP