Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 min. läsning

2018 är ett riktigt lyckosamt år för mycket ledighet runt de röda dagarna. Här kommer några snabba tips på hur du bäst utnyttjar högtider och långhelger, och var du kan åka och njuta av de lediga dagarna!

 

Maxa ledigheten hela våren

 

Påsken ligger bra till i år, tar du ledigt i 3,5 dag, skärtorsdagen är ofta halvdag, kan du få hela 10 dagar ledigt! Den ligger i slutet på mars och då har det till exempel blivit varmt, runt 25 grader, i Marocco, Egypten och Kanarieöarna. Hitta en ny sida av Gran Canaria i vår guide!

 

I maj är det också gott om ledighet. Tar du en eller en halv dag ledigt vid 1 maj får du fyra dagar att sticka iväg på en mini-semester. Då kan du möta våren i Paris eller varför inte se tuplanblomningen i Holland. Flyg till Amsterdam och hoppa på en cykeltur som går ut bland de färgglada fälten.

 

Maxa ledigheten hela våren

 

Tio dagar senare är det Kristi Himmelfärdsgelgen, då får du också en långhelg på fyra dagar om du tar ledigt en dag. I mitten på maj har det blivit riktigt skönt på Mallorca, 25 grader att njuta av på stranden eller i trendiga Palma, som också har blivit en riktigt gastronomisk stad.

 

Maxa ledigheten hela våren

 

Tar du ledigt två dagar runt nationaldagen får du fem dagar ledigt att göra något mysigt av. Nu är det riktig högsommar nere på solkusten i Spanien. Passa på att smygstarta solbrännan i Malaga, läs vår guide här, eller prova det turkosa havet runt Malta. Där finns det gott om vattensport, du kanske hittar någon ny favorit bland våra blöta tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP