Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

Rhodos är en av de populäraste öarna i den grekiska övärlden och vi förstår varför. Med flest soltimmar i hela Grekland är det inte konstigt att folk vallfärdar hit för att njuta av sol och bad. Här finns såklart mängder med hotell att välja mellan men vi har valt ut 7 hotell på Rhodos som har det där lilla extra.

 

1. Lindos Blu couples only

2821613

Som namnet antyder välkomnar detta hotell enbart vuxna gäster. Perfekt för en semester för två med andra ord. Hotellet som är femstjärnigt ligger på en klippa med makalös utsikt över bukten.

 

2. Lindos Princess

Lindos Princess är riktigt badvänligt

Lindos Princess är ett riktigt badparadis, med tre sötvattenpooler, en inomhuspool och krypavstånd till sandstranden i Lardos kan Lindos princess överträffa förväntningarna hos den mest badglade.

 

3. Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Fantastiskt hotell med makalös utsikt

Är det ett SPA-hotell du är ute efter behöver du inte leta längre. Det här hotellet har nämligen all avkoppling du kan tänka dig för både kropp och själ. Förutom ett traditionellt spa kan du även njuta av Thalassoterapi, Hamam och bastu. Och god mat. Nämnde vi en fantastisk infinitypool och havsutsikt?

 

4. Rhodos Park Suites & Spa

10805723(1)

Vill du bo mitt i Rhodos stad med allt som den har att erbjuda är valet Rhodos Park Suites & Spa. Här bor du med utsikt över den medeltida stadsdelen och på hotellet finns dessutom en av Rhodos trendigaste coctailbarer. Bara en sån sak!

 

5. Blue Horizon

På Blur Horizon behöver du inte ligga sysslolös en sekund. Ett riktigt paradis för alla som älskar att träna och röra på sig med andra ord. Föruom de vanliga poolerna, restaurangerna och 300 soldagarna hittar du här både tennisbanor, beach vollyboll, basket, wind- och kitesurfing. Du kan ägna dig åt guidade ridturer, bergsklättring, dykning och vandring. Och när du kommer hem lite sliten framåt kvällen kopplar du bara av med en välgörande massage.

 

6. Espiredes Beach Family Resort

Barnens favorithotell

Espiredes Beach Family Resort är ett av de barnvänligaste hotellen på hela Rhodos. Här bor ni bekvämt med all Inclusive, tre pooler och precis vid sandstranden. Vid lekplatsen har barnen en egen liten bar och som om det inte var nog ligger hotellet väldigt nära Falirakis vattenpark som är Europas största vattenland. Det barn som inte trivs här finns inte.

 

7. Nikos Takis Fashion Hotel

491422

Rustikt, mysigt och med bara 7 rum är Nikos Takis Fashion hotel urtypen för ett litet charmigt boutiquehotell. Alla rum är individuellt designade i orientalisk stil och läget är oslagbart mitt i gamla stan i Rhodos stad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP