Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 min. läsning

Att resa är att uppleva men lika mycket kan en resa hjälpa dig att relaxa, lämna stressen hemma och vara en källa till ren njutning. Här har vi listat 5 resmål i Europa där du kan slappna av och ladda batterierna.

 

1. Anafi – Grekland

anafi

En och en halv timmes färjetur från Santorini ligger den lilla ön Anafi. Långt från massturism men i en fantastiskt vacker miljö hittar du denna pärla. Här kan du vandra, bland annat upp till det gamla klostret där du njuter av utsikten. Upptäck långa vita stränder och turkost vatten på denna ö som andas lugn.

Hitta resor till Grekland

 

2. Budapest – Ungern

budapest

Budapest är som Ungerns lilla Paris men mycket lugnare.  Donaus pärla imponerar  med sin skönhet och lugna atmosfär. Mellan härliga middagar, lite sightseeing och shopping (det är BILLIGT i Budapest!) kan du skämma bort dig själv med ett dopp i någon av Budapests varma bad. Garanterad avkoppling utlovas!

Hitta resor till Budapest

 

3. Reykjavik – Island

reykjavik

Om ditt livselement är vatten är Reykjavik staden för dig. Förutom frisk luft och en spektakulär utsikt över hänförande glaciärer kan Reykjavik erbjuda varma källor, bastu och spabehandlingar deluxe. En helg i Reykjavik är ett måste för varje livsnjutare.

Hitta resor till Reykjavik

 

4. Bordeaux – Frankrike

bordeaux

Bordeaux har allt du kan önska dig av en skön och avkopplande semester. Flanera längs med de kullerstensklädda gatorna samtidigt som du beundrar arkitekturen, gör en utflykt till någon av de många vingårdarna i området och avsluta med en tur till Arcachon, den lilla strandstaden som är känd för sina många SPAn och Europas största sanddyn.

Hitta resor till Bordeaux

 

5. Köpenhamn – Danmark

Danskarna är ett härligt folk och en weekend i den danska huvudstaden får garanterat kroppen att gå ner i varv. Hyr en cykel, strosa på ströget, ät en pölse eller varför inte middag på någon av Köpenhamns alla trendiga krogar? Som avslutning lägger du ner huvudet på en kudde i ett snyggt boutiquehotell och sover som prinsessan på ärten.

Hitta resor till Köpenhamn

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

footer logo
Skapad med till dig
CMP